Norma ASF nr. 1/2015 privind aderarea şi evidenţa participanţilor la fondurile de pensii administrate privat – modificări (Norma ASF nr. 8/2020)

2 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 238

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul modificatActul modificatorSumar
 

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

 

Norma ASF nr. 1/2015 privind aderarea și evidența participanților la fondurile de pensii administrate privat

(M. Of. nr. 31 din 14 ianuarie 2015)

 

Norma ASF nr. 8/2020 pentru modificarea Normei ASF nr. 1/2015 privind aderarea și evidența participanților la fondurile de pensii administrate privat

(M. Of. nr. 159 din data de 27 februarie 2020)

 

– modifică: art. 32 alin. (1).

 

În M. Of. nr. 159 din data de 27 februarie 2020 s-a publicat Norma ASF nr. 8/2020 pentru modificarea Normei ASF nr. 1/2015 privind aderarea și evidența participanților la fondurile de pensii administrate privat.

Vă prezentăm, în continuare, modificările aduse Normei ASF nr. 1/2015 privind aderarea și evidența participanților la fondurile de pensii administrate privat.

 

Art. 32 alin. (1) din Norma ASF nr. 1/2015 (modificat de Norma nr. 8/2020) 

Vechea reglementare

Pachet: Principiile procedurei judiciare

În vechea reglementare, art. 32 alin. (1) se prezenta sub următoarea formă:

„(1) Pe baza datelor și informațiilor conținute în rapoartele primite de la administratori, corelate cu informațiile existente în baza de date a asiguraților în sistemul public de pensii, instituția de evidență actualizează în Registrul participanților elementele de identificare ale acestora referitoare la codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, numele și prenumele, domiciliul, încetarea calității de participant, precum și retragerea de la fondul de pensii administrat privat.”

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, art. 32 alin. (1) se modifică și va avea următorul conținut:

(1) Pe baza datelor și informațiilor conținute în rapoartele primite de la administratori, corelate cu informațiile existente în baza de date a asiguraților în sistemul public de pensii, instituția de evidență actualizează în Registrul participanților elementele de identificare ale acestora referitoare la codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, numele și prenumele, domiciliul și încetarea calității de participant.

Norma ASF nr. 1/2015 privind aderarea și evidența participanților la fondurile de pensii administrate privat – modificări (Norma ASF nr. 8/2020) was last modified: martie 2nd, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter