NNDKP IP – Premiul pentru calitatea serviciilor în domeniul drepturilor de autor

22 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 595
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Categoria Societăți de avocatură. Nu a fost ușor. Decizia finală a Universului Juridic și a revistei Legal Magazin s-a îndreptat către casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen IP – un Premiu pentru calitatea serviciilor în domeniul drepturilor de autor. O invităm pe dna Ana Maria Baciu, avocat partener. Felicitări, Nestor Nestor!

Ana-Maria Baciu: Avocații sunt un rău necesar – știm deja cu toții. Dacă tot am ajuns în situația asta, de a fi un rău, ne-am străduit și ne străduim să fim cei mai buni. Mulțumim pentru recunoaștere, de fiecare dată este o onoare; și mulțumim pentru ajutor tuturor autorităților care ne susțin în demersurile noastre.

Cristian Pavel: Felicitări! Misiune grea, dar foarte onorabilă.

NNDKP IP – Premiul pentru calitatea serviciilor în domeniul drepturilor de autor was last modified: aprilie 22nd, 2019 by Ana-Maria Baciu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ana-Maria Baciu

Ana-Maria Baciu

Este avocat partener la SCP Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter