NNDKP anunță formarea Alianței Juridice a celor Trei Mări alături de societăți de avocatură de top din regiune

8 sept. 2023
Vizualizari: 86

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunță formarea  Alianței Juridice a celor Trei Mări, un grup ce reunește societăți de avocatură de top din fiecare dintre țările participante la Inițiativa celor Trei Mări (I3M), cu scopul de a oferi sprijin juridic I3M și de a răspunde nevoilor clienților în raport cu această Inițiativă.

Alianța Juridică a celor Trei Mări este lansată cu ocazia summitului anual al Inițiativei celor Trei Mări (I3M) organizat la București în perioada 6-7 septembrie 2023.

Societățile de avocatură care au pus bazele Alianței Juridice a celor Trei Mări sunt: DORDA (Austria), BOYANOV & Co. (Bulgaria), Divjak Topić Bahtijarevic & Krka (Croația), Kocián Šolc Balaštík (Republica Cehă), Ellex Raidla (Estonia), Lakatos, Köves and Partners (Ungaria), Ellex Klavins (Letonia), Ellex Valiunas (Lituania), Wardyński and Partners (Polonia), Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (România), Barger Prekop (Slovacia) și Šelih & Partnerji (Slovenia).

Toate firmele din cadrul Alianței se bucură de recunoaștere internațională și au experiență în cooperarea transfrontalieră, participând împreună la numeroase proiecte, inclusiv în domeniile transport, energie și digitalizare. Cele trei obiective principale care stau la baza colaborării membrilor Alianței sunt:

1. Susținerea dezvoltării Inițiativei celor Trei Mări în fiecare țară membră. Obiectivul prioritar este de a face cunoscută, atât la nivelul Inițiativei, cât și la nivelul guvernelor statelor membre, instituțiilor și investitorilor, importanța de a beneficia de servicii juridice de top în contextul unor potențiale investiții în cadrul Inițiativei.

2. Informarea comunității de clienți despre Inițiativa celor Trei Mări și, pe măsura concretizării proiectelor, despre cadrul legal aplicabil și sprijinul juridic disponibil pentru investițiile ce pot fi realizate în contextul Inițiativei.

3. Asigurarea accesului la asistență juridică la cel mai înalt nivel pentru clienții care iau în calcul posibilitatea de a realiza, în oricare dintre țările membre, investiții ce se încadrează în obiectivele Inițiativei.

Firmele de avocatură din cadrul Alianței Juridice a celor Trei Mări își arată astfel disponibilitatea de a colabora cu investitori și cu guvernele și instituțiile implicate în Inițiativa celor Trei Mări.


***

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – și este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

NNDKP anunță formarea Alianței Juridice a celor Trei Mări alături de societăți de avocatură de top din regiune was last modified: septembrie 8th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.