NNDKP acordă asistență juridică către CANCOM SE în legătură cu achiziția K-Businesscom-Group, cu prezență în România

8 mai 2023
Vizualizari: 47

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a făcut parte din echipa internațională de avocați ce a acordat asistență juridică către CANCOM SE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de IT din Germania, în ceea ce privește achiziția K-Businesscom-Group și a tuturor filialelor sale, principalul furnizor de soluții și servicii TIC din Austria. Tranzacția va crea una dintre cele mai importante corporații IT din regiunea DACH.

Serviciile de consiliere juridică oferite de NNDKP au constat în realizarea analizei de due diligence în ceea ce privește filiala K-Businesscom-Group din România și activitatea acesteia în România. NNDKP a făcut parte din grupul de firme de avocatură care au asistat cumpărătorul în tranzacție, alături de Heuking Kühn Lüer Wojtek (Germania) și DORDA (Austria), membre a World Services Group (WSG), una dintre cele mai importante rețele de firme de avocatură din întreaga lume.

Echipa internațională de avocați a fost coordonată de Boris Dürr, Partener, Heuking Kühn Lüer Wojtek. Echipa NNDKP implicată în proiect i-a inclus pe Adina Chilim-Dumitriu (Partener), Cristian Dranca (Counsel), Alexandru Aman (Counsel) și Voica Lupașcu (Asociat), din cadrul practicii de Corporate/M&A.

Tranzacția completează portofolilul proiectelor de fuziuni și achiziții în care NNDKP a fost implicată în ultimele luni, în industrii precum energie și resurse naturale, sectorul alimentar și agribusiness, tehnologie și IT, transport și logistică și servicii medicale. NNDKP are o istorie impresionantă de proiecte de succes derulate în peste 30 de ani, acordând asistență în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au definit piața de business locală.

 

***

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – și este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

 

NNDKP acordă asistență juridică către CANCOM SE în legătură cu achiziția K-Businesscom-Group, cu prezență în România was last modified: mai 8th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.