Niculae Bălan – noul Preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor din România

16 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1424

Niculae Bălan – noul Preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor din România

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 16 septembrie, Rin Grand Hotel din București a găzduit Congresul UNPIR de anul acesta, o ediție specială pentru Uniunea Națională a Practicienilor din Romania, astăzi având loc alegerile pentru funcția de Președinte UNPIR.

Începând cu ora 14.30, după un moment de reculegere ținut în memoria domnului Arin Octav Stănescu, fostul Președinte al Uniunii, invitații Congresului au luat cuvântul în fața membrilor prezidiului format din Stan Tîrnoveanu (Președintele Instanței Superioare de Disciplină), Viorica Munteanu (Vicepreședinte UNPIR), Niculae Bălan (Președinte interimar UNPIR), Florin Dragomir (Membru al Biroului executiv al CNC UNPIR) și Simona Maria Miloș (Președinte INPPI).

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

După introducerea buletinelor de vot în urne și după o scurtă pauză, Lucrările Congresului au continuat cu prezentarea și adoptarea Hotărârilor Congresului, cu prezentarea rezultatelor alegerilor pentru funcțiile de membru C.N.C, membru I.S.D și membru al Comisiei de cenzori, și s-a încheiat cu numirea noului Președinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență, domnul Niculae Bălan.

Niculae Bălan – noul Președinte al Uniunii Naționale a Practicienilor din România was last modified: septembrie 16th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter