Niculae Bălan: Suntem o organizație în care cei care au pregătire juridică au un procent însemnat, cred că sunt 40% dintre colegii noștri care au pregătire juridică consolidată. Suntem foarte aproape de bresle din domeniul financiar, de auditori, de consultanți fiscali, de cei din corpul experților contabili

27 iul. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 694

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Niculae Bălan: Bună ziua, onorată asistență! Mulțumesc organizatorilor că mi-au rezervat un loc în lista invitaților. Sigur că noi suntem obișnuiți cu locul acesta. De multe ori se spune că avem o meserie în ghilimele, suntem cei care sting lumina. Sunt și alte lucruri pe care le facem. Cândva, cineva a avut ideea să ne apropie pe noi, practicienii în insolvență, de alte trei bresle profesionale: de notari, de executori și, nu în ultimul rând, de avocați, ca să punem umărul la rezolvarea unei probleme deosebite – este vorba de insolvența persoanelor fizice. Suntem împreună, suntem pe un drum bun, dar încă nu suntem chiar atât de aproape de ceea ce putem să facem împreună. Din consultările noastre, cred că mai sunt de pus la punct doar câteva detalii și lucrurile pot începe să funcționeze.

Suntem o organizație în care cei care au pregătire juridică au un procent însemnat, cred că sunt 40% dintre colegii noștri care au pregătire juridică consolidată. Suntem foarte aproape de bresle din domeniul financiar, de auditori, de consultanți fiscali, de cei din corpul experților contabili. Noi zicem că facem un lucru deosebit, deși din când în când apar și alte opinii… Nu ne întreabă nimeni, dar insolvența chiar nu este sport național. Este un lucru pe care-l facem cu pasiune, sunt realizări deosebite, poate că mai sunt și excese… Avem în rândul nostru oameni care au construit ceva, este o organizație care să zicem că se apropie de aniversarea de 20 de ani și sperăm că lucrurile vor merge bine în continuare.

De curând a venit aproape de noi și dl președinte Cîrstea, care sunt sigur că ne va susține să avem o imagine mai bună. Avem o revistă profesională – nu se compară cu Legal Point –, dar sperăm să arate mai bine și să fim, ca să zic așa, în rândul lumii.

Mulțumesc organizatorilor și urez succes pentru evenimentul care este în curs de desfășurare

Niculae Bălan: Suntem o organizație în care cei care au pregătire juridică au un procent însemnat, cred că sunt 40% dintre colegii noștri care au pregătire juridică consolidată. Suntem foarte aproape de bresle din domeniul financiar, de auditori, de consultanți fiscali, de cei din corpul experților contabili was last modified: octombrie 17th, 2017 by Niculae Bălan
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter