Neconstituționalitate (Comunicat): Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice

14 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 171

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Decizia Curții Constituționale

Biblioteca Universul Juridic Sintact
Actul normativ

Sumar

D.C.C. pronunțată în ședința din 13 martie 2019Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice

Neconstituționalitate

Potrivit site-ului oficial (www.ccr.ro), în ședința din 13 martie 2019, Curtea Constituțională s-a reunit pentru a dezbate mai multe sesizări, între care și obiecția de neconstituționalitate a dispozițiilor Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice.

Astfel, Curtea a constatat că Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice este neconstituțională în ansamblul său.

 

Obiectul sesizării de neconstituționalitate

 

Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice.

 

D.C.C. pronunțată în ședința din 13 martie 2019

Prin Decizia pronunțată în ședința din 13 martie 2019, Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi, a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Președintele României și a constatat că  dispozițiile Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice sunt neconstituționale.

Sursa informației

 

 

Neconstituționalitate (Comunicat): Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice was last modified: martie 14th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter