[UPDATE: Decizia motivată] Neconstituționalitate (Comunicat CCR): Legea pentru completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice

11 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.631 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Decizia motivată

Curtea Constituțională a României a publicat marți, 10 martie 2020, pe site-ul oficial (www.ccr.ro), Decizia nr. 56 din 5 februarie 2020 referitoare la obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Pentru a putea vizualiza decizia motivată, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației


 

 

Decizia CCRActul normativSumar
D.C.C. pronunțată în ședința din 5 februarie 2020Legea pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publiceNeconstituționalitate

Potrivit site-ului oficial (www.ccr.ro), astăzi, 5 februarie 2020, Plenul Curții Constituționale a României s-a reunit, în cadrul controlului anterior promulgării, pentru a dezbate obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, obiecție formulată de Guvernul României.

Obiectul sesizării de neconstituționalitate

Legea pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice

D.C.C. pronunțată în ședința din 5 februarie 2020

În ședința din 5 februarie 2020, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a admis obiecția și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice este neconstituțională, în ansamblul său.

Sursa informației

 

 

[UPDATE: Decizia motivată] Neconstituționalitate (Comunicat CCR): Legea pentru completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice was last modified: martie 11th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter