Natura sancţiunii obligării profesionistului de a modifica toate contractele de adeziune în curs de executare, în cazul în care se constată existenţa clauzelor abuzive într-un contract

4 dec. 2018
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 696
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Natura sancțiunii obligării profesionistului de a modifica toate contractele de adeziune în curs de executare, în cazul în care se constată existența clauzelor abuzive într-un contract was last modified: decembrie 3rd, 2018 by Petre Lăzăroiu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Petre Lăzăroiu

Petre Lăzăroiu

Este lect. univ. dr. la Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti și judecător la Curtea Constituţională a României.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter