Mușat & Asociații oferă consultanţă Spectrum Brands Unit cu privire la vânzarea în valoare de 2 miliarde USD a business-ului cu echipamente de iluminat către compania Energizer

18 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 313

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mușat & Asociații face parte din echipa de consultanți care oferă asistență juridică Spectrum Brands Unit, o companie de bunuri de larg consum evaluată la 5 miliarde USD, în legătură cu vânzarea, în valoare de 2 miliarde USD a diviziei sale producătoarea de baterii și echipamente portabile de iluminat către compania Energizer Holding Inc., unul dintre cei mai mari producători de baterii primare și produse portabile de iluminat. Se preconizează că tranzacția va fi finalizată până la sfârșitul anului, în funcție de aprobarea autorității de reglementare.

Alături de Baker & McKenzie LLP, în calitate de consultant internațional, Mușat & Asociații asigură pentru client consultanță juridică la nivel local. Echipa este coordonată de Monia Dobrescu (Partener), fiind formată din avocați cu experiență într-o gamă diversificată de probleme juridice, printre care se numără Anca Vătășoiu (Managing Associate), Adrian Danciu (Senior Associate), Anca Simeria (Senior Associate) și Cristian Cepeși (Associate).

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Spectrum Brands Unit este o companie americană de bunuri de larg consum care în 2017 a generat venituri în valoare de 866 milioane USD și profit înainte de deducerea dobânzilor, a impozitului și de includerea deprecierii și a amortizării (EBITDA) în valoare de 169 milioane USD. Această tranzacție va permite societății să se concentreze pe afacerile rămase – hardware, mentenanță auto și produse pentru animale de companie și grădinărit.

Energizer Holding Inc. este unul dintre cei mai importanți producători globali de baterii primare și produse portabile de iluminat. Prin intermediul acestei tranzacții, Energizer își va extinde activitatea internațională, consolidându-și poziția în EMEA și America Latină.

Mușat & Asociații oferă consultanță Spectrum Brands Unit cu privire la vânzarea în valoare de 2 miliarde USD a business-ului cu echipamente de iluminat către compania Energizer was last modified: ianuarie 18th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter