Mușat & Asociații: Numărul de mandate în domeniul protecției datelor cu caracter personal s-a dublat față de anul precedent

19 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 242

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Companii internaționale, dar și societăți naționale de prim rang din cele mai variate domenii, cum ar fi: sectorul farmaceutic, retail, white goods, sectorul auto și TMT sunt asistate și reprezentate de avocații MUȘAT & ASOCIAȚII, atât în cadrul unor proiecte complexe, precum implementarea la nivelul societății a întregului ansamblu de măsuri necesare conformării cu GDPR, cât și în proiecte punctuale de îmbunătățire sau remediere a proceselor interne.

În prezent, MUȘAT & ASOCIAȚII are una dintre cele mai bine poziționate și experimentate echipe de avocați specializați în domeniul protecției datelor și securității cibernetice, beneficiind de implicarea a doi parteneri – Iulian Popescu și Bogdan Mihai, care coordonează sub acest aspect activitatea juridică pentru unele dintre cele mai sonore nume la nivel mondial în domeniul telecomunicațiilor, media și tehnologie.

Conferintele Video Universul Juridic

Iulian Popescu, Partener în cadrul Mușat & Asociații, consideră că: „Avocații dedicați domeniului protecției datelor trebuie să se situeze la un nivel mai ridicat al pregătirii decât acela al unui Data Protection Officer, fiind totodată apți să îmbine eficient cunoștințele juridice și tehnice în mai multe domenii cu abordarea de business. Un bun specialist în acest domeniu nu se va rezuma la GDPR, ci își va dezvolta competențe și în ceea ce privește securitate cibernetică și soluții tehnice de lucru cu aceste date, îmbinând cunoașterea în amănunt a legislației cu înțelegerea activității și modelului de business al clientului, iar aceste competențe nu se pot forma decât prin expunere la proiecte multiple și cu un grad ridicat de complexitate”.

„Trebuie să avem în vedere că domeniul protecției datelor este prezent în fiecare companie, în aproape toate funcțiunile și la orice nivel al acestora; de aceea activitatea avocaților specializați în domeniu este sprijinită și de activitatea avocaților noștri cu experiență în alte arii de practică, precum dreptul muncii, drept fiscal, insolvență, litigii și arbitraj și taxe. Un avantaj competitiv este capacitatea noastră de a integra toate aceste arii și de a oferi un răspuns integrat și eficient, care asigură soluții de conformare adecvate tipologiei fluxurilor interne ale clienților”, a declarat Bogdan Mihai, partener în cadrul Mușat & Asociații.

Avocații MUȘAT & ASOCIAȚII sunt expuși constant la programe de pregătire profesională și lucru efectiv în proiecte dificile alături de coordonatorii de practică cu experiență vastă în domeniu. Echipele sunt conturate atent, în funcție de complexitate și experiență, iar avocații firmei sunt recunoscuți ca experți în domeniu, participă în mod constant la seminare și susțin conferințe pe tema protecției datelor, în colaborare cu diverși specialiști în domeniu.

MUȘAT & ASOCIAȚII este casa de avocatură din România cu o reputație recunoscută ca formator a sute de avocați, recunoscuți pe plan local și internațional pentru expertiza și profesionalismul lor. Excelența și profesionalismul sunt valori datorită cărora MUȘAT & ASOCIAȚII a devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din România.

Mușat & Asociații: Numărul de mandate în domeniul protecției datelor cu caracter personal s-a dublat față de anul precedent was last modified: iunie 19th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter