Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 avocați în poziții de senioritate în firmă

13 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.695 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Casa de avocatură Mușat & Asociații anunță cooptarea a 3 noi parteneri equity din rândurile elitei panelului propriu de avocați, precum și promovarea altor 7 avocați în poziții de senioritate aferente practicilor de Litigii și Arbitraj, Restructurare și Insolvență, Fuziuni și Achiziții, Sănătate și Domeniul Farmaceutic, Infrastructură și Achiziții Publice și Dreptul Muncii.

„Calitatea parteneriatului unei firme nu a fost niciodată mai importantă. Rolul partenerilor, în special al partenerilor equity, este esențial în consolidarea standardelor firmei, dar și pentru creșterea calității prestației avocațiale pentru clienți. Prin recunoașterea performanței colegilor noștri, firma continuă strategia de consolidare a practicilor sale ce au contribuit semnificativ la succesul Mușat & Asociații într-o perioadă plină de provocări”, declară Gheorghe Mușat, Managing Partner.

Cosmin Libotean este un experimentat profesionist al dreptului, cu o excelentă reputație si experiență de peste 15 ani în litigii comerciale și contencios administrativ, dar și în soluționarea unor complexe dispute in materia achizițiilor publice. Cooptarea lui Cosmin în rândul parteneriatului equity al firmei vine ca o recunoaștere a succesului său profesional în reprezentarea în fața instanțelor de judecată naționale si internaționale a unui număr impresionant de companii de top din diverse domenii – financiar/bancar, farma, media sau retail, în dosare de anvergură și cu implicații financiare considerabile. Mai mult, alăturarea lui Cosmin la nucleul partenerial al firmei contribuie în mod semnificativ la întărirea practicii de litigii și arbitraj, oferind clienților firmei experiența unui serviciu impecabil, în linie cu aprecierea primită de litiganții MUȘAT & ASOCIAȚII de-a lungul anilor pentru promptitudinea și eficiența dovedite în gestionarea unor cauze complexe în fața instanțelor de judecată sau a celor arbitrale.

Andra Mihalache, recent promovată în poziția de Partener, este un avocat litigant cu un acut simț pentru subtilitate și reputația unor soluții inovatoare în gestionarea litigiilor de drept civil, asistând și reprezentând clienți din aproape toate industriile în dosare deopotrivă dificile și sensibile. De-a lungul timpului, Andra a apărat interesele clienților în dosare complexe, cu accent deosebit în materia restituirii proprietăților preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale și de contencios administrativ, dar și cele de reorganizare judiciară sau proceduri de faliment.

Promovarea Andrei răspunde atât încrederii de care se bucură din partea clienților cât și a colegilor și confirmă implicarea și rezultatele ei excepționale în management-ul dosarelor litigioase încredințate de-a lungul ascensiunii ei în cadrul M&A.

Cristi Tudor este un excelent și reputat practician în insolvență, având o experiență profesională bogată, construită pe parcursul a mai bine de 15 ani de activitate in cadrul MUSAT&ASOCIATII. Cristi este implicat activ în practica de Restructurare & Insolvență a firmei, fiind în prezent co-coordonator al departamentului și asistând numeroși clienți de amploare din diverse sectoare, precum cele de infrastructură, energie, transport, construcții, servicii și tehnologie, în unele dintre cele mai ample și complexe mandate de restructurare & insolvență de pe piață.

Împreună cu numirea celor trei parteneri, firma a recunoscut meritele, expertiza și dedicarea avocaților săi seniori: Ștefan Diaconescu, Mateea Predescu, Ana Maria Abrudan si Dragoș Lungu, care astfel avansează în poziția de Managing Associate.

Ștefan Diaconescu se numără printre cei mai promițători tineri avocați de drept penal al afacerilor, acumulând o experiență bogată în cadrul firmei în unele dintre cele mai complicate si răsunătoare dosare de investigare a criminalității economice din ultimii ani. Totodată, Ștefan asistă în mod frecvent clienții firmei în investigații interne și în chestiuni sensibile de reglementare și conformare cu legislația din domeniul transporturilor, energiei și proprietății intelectuale. Precizia identificării elementelor cheie, pertinența soluțiilor, maniera convingătoare de redactare și puterea argumentației în fața parchetelor și a instanțelor de judecată sunt calități cu care Ștefan a impresionat în repetate rânduri atât magistrații, colegii de breaslă, cât și clienții asistați, iar aceste atuuri i-au adus inclusiv recunoașterea firmei.

Mateea Predescu are o îndelungată experiență în asistarea și reprezentarea clienților firmei, cu precădere societăți locale și internaționale de renume din industria farmaceutică, în legătură cu unele dintre cele mai complexe aspecte de reglementare și conformitate aferente sectorului farmaceutic și medical. Mai mult, experiența ei acoperă inclusiv asistare și reprezentare în litigii în legătură cu taxarea clawback și protecția consumatorului. În acest ultim domeniu,

Mateea s-a remarcat prin obținerea unor rezultate unanim recunoscute în piață, creatoare de jurisprudență, care au facilitat deblocarea unor mecanisme de piață vizând aspecte de etichetare, ambalare și marketing al produselor de larg consum. Pertinența susținerilor, rigoarea, promptitudinea și bagajul juridic complet au fost atât elemente apreciate de-a lungul timpului de clienții asistați de Mateea cât și rațiuni ce au motivat promovarea ei în poziția de Managing Associate.

Ana Maria Abrudan este unul dintre avocații firmei cu o bogată experiență în zona de reglementare și conformitate, cât și în complexe tranzacții locale și multi-juridicționale. Ana Maria asistă cu precădere societăți multinaționale din domenii puternic reglementate, precum infrastructură civilă și militară, energie și resurse naturale, telecomunicații, media & IT și este recunoscută ca un reputat profesionist în dreptul mediului, achiziții publice și parteneriat public – privat. Experiența și eficiența consultanței avocațiale în domeniile sale de expertiză precum și calitatea soluțiilor oferite au fost îndeosebi apreciate de clienții firmei în ceea ce privește gestionarea interacțiunilor dintre mediul privat și cel public, acolo unde implicarea Anei a deschis și potențat noi perspective investiționale, în ciuda neajunsurilor legislative.

Dragoș Lungu este un avocat cu o experiență vastă în consultanță și litigii în materia dreptului muncii, asistând numeroși clienți locali și internaționali într-o gamă largă de mandate dificile și de anvergură, precum cele de restructurare sau concediere colectivă, outsourcing, redactarea și negocierea contractelor individuale și colective de muncă, contracte de management și relații sindicale. Dragoș s-a remarcat în repetate rânduri prin rigoarea actului avocațial și suplețea soluțiilor oferite, creând încredere atât din partea angajatorilor cât și a angajaților, fapt apreciat de clienții firmei ca un element rar și benefic consolidării relațiilor de muncă și reputației pe termen lung a angajatorilor. Totodată, capacitatea sa de sinteză și eficiența pledoariilor au reușit să impresioneze instanțele de dreptul muncii, facilitând astfel obținerea unor rezultate extraordinare în dosarele sensibile gestionate de acesta.
Alăturând-se colegilor în zona de senioritate a consultanței avocațiale, Șirin Omer, Alin Sinocicu și Roxana Mihăilescu au fost promovati în poziția de Senior Associate, recunoscându-li-se astfel aptitudinile și experiența acumulată de-a lungul anilor și rezultatele obținute în asistarea cu succes a clienților M&A.

Toti trei sunt avocați experimentați și destoinici, oferind consultanță juridică și reprezentare pentru clienți de prima mărime din varii sectoare de activitate, atât locali cât și internaționali, cu privire la aspecte de drept civil și comercial, drept administrativ, drept societar, achiziții publice, litigii si drept penal.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

„Sunt încântat să îi felicit pe avocații promovați pentru acest bine meritat pas înainte în cariera lor. Deși un an agitat, suntem mândri să susținem în continuare dezvoltarea profesională a colegilor noștri. Le mulțumim pentru efortul și contribuția la succesul proiectelor M&A de până acum și le urăm totodată mult succes în noile roluri”, declară Gheorghe Mușat, Fondatorul firmei.

Despre MUȘAT & ASOCIAȚII

MUȘAT & ASOCIAȚII (www.musat.ro) este una dintre primele case de avocatură înființate în România, după 1 ianuarie 1990. Având în prezent 15 parteneri și peste 100 de avocați și consilieri, MUȘAT & ASOCIAȚII acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUȘAT & ASOCIAȚII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2019, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în România”, distincție acordată de reputata publicație „The Times Legal Innovation” firmelor de avocați din România care au obținut performanțe deosebite în anul de referință, precum și alte premii, acordate pentru ariile de practică M&A, Achiziții Publice și Drept Penal.

În 2018, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție M&A în domeniul Pharma în România, pentru asistența acordată Dr. Max în achiziția grupului A&D Pharma, precum și alte premii, acordate pentru ariile de practică: Fuziuni și achiziții/Privatizare, Infrastructură și PPP/Achiziții Publice și Drept Penal.

În 2016, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție în domeniul energiei pentru asistența acordată Sterling Resources în procesul de vânzare a operațiunilor din România către Carlyle International Energy Partners, precum și premiul pentru cea mai mare tranzacție din HORECA pentru asistarea Premier Capital în achiziționarea McDonald’s în România. Distincțiile au fost oferite de Ziarul Financiar, în cadrul Galei Avocaților 2016, ediția a VII-a.

În 2015, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în România”, distincție acordată anual de reputata publicație britanică „The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Mușat & Asociații își adjudecă acest valoros premiu, după distincția primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista țărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală și de Est”, distincție acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocați Mușat & Asociații, în ceea ce privește evoluția portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziții și strategia de management adoptată.

Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 avocați în poziții de senioritate în firmă was last modified: ianuarie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter