Mușat & Asociații: Concurs de procese simulate de Drept penal – Ediția 2018

18 apr. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 453

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sala de conferințe Mușat & Asociații s-a transformat, weekendul trecut, în sală de judecată: doisprezece studenți din anul III de studiu de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București s-au întrecut în pledoarii în cadrul Concursului de procese simulate de Drept Penal – Ediția 2018.

Concursul a fost organizat în parteneriat cu Asociația Studenților în Drept și a avut mai multe etape care s-au desfășurat în perioada 19 martie – 14 aprilie. Participanții au trebuit în primă instanță să rezolve, în scris, o speță de drept penal. În urma selecției eseurilor, avocații Mușat & Asociații au desemnat 6 echipe de studenți care au întruchipat în cadrul concursului fie avocați, fie procurori. Concursul a continuat cu rezolvarea unei noi spețe de drept penal, pentru ca, în final, echipele să susțină pledoariile în fața juriului format din avocați specializați în drept penal din cadrul societății de avocatură Mușat & Asociații.

Evenimentul a fost jurizat de Liviu Togan (Partener), Alexandru Terța (Managing Associate) și Ștefan Diaconescu (Senior Associate). Premiile au fost acordate echipelor care au demonstrat cele mai bune abilități de argumentare și persuasiune, dar și un nivel foarte bun de cunoștințe teoretice în domeniul dreptului penal.

Au fost desemnați drept câștigători ai Concursului de procese simulate de Drept penal – Ediția 2018, următorii studenți:

Locul 1 – echipa formată din Pelican George și Cavescu Minerva;

Locul 2 – echipa formată din Curteanu Silvana-Minerva și Savu Sidonia-Ștefania;

Locul 3 – echipa formată din Ștefan Victor-Ion și Vasile Elena-Andreea.

Titlul de Cel mai bun pledant a fost acordat studentei Curteanu Silvana-Minerva.

Mușat & Asociații: Concurs de procese simulate de Drept penal – Ediția 2018 was last modified: aprilie 18th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter