Mușat & Asociații a consiliat ADESGO în legătură cu vânzarea afacerii sale din domeniul fabricării și comercializării de articole de lenjerie intimă fără cusături

10 apr. 2023
Vizualizari: 69

Mușat & Asociații a consiliat Adesgo SA, cel mai mare producător de lenjerie de corp fără cusături din România, în legătură cu vânzarea afacerii sale din domeniul fabricării și comercializării de articole de lenjerie intimă fără cusături către Tefron Europe, parte a unui grup israelian, dezvoltator și producător de articole vestimentare fără cusături, intrat recent pe piața românească. Tranzacția a fost semnată în luna martie și se așteaptă să fie finalizată la jumătatea acestui an.

„Au trecut aproape 100 de ani de la înființarea companiei-mamă Rotex și sunt mândru că dedicarea oamenilor a dus la creșterea companiei de-a lungul timpului. Din mai multe motive, acum a venit momentul să mergem mai departe, dar sunt mulțumit că acordul nostru cu Tefron asigură continuitatea lucrătorilor loiali ai Adesgo și Rotex, precum și a unora dintre principalii noștri clienți foarte loiali. Adesgo va fi în continuare activă pe piața locală din România cu marca Diamond, aflată în creștere, în ceea ce privește vânzarea de ciorapi și dresuri către clienții de top, precum și către distribuitori.

Din punct de vedere juridic și comercial, am parcurs un drum lung din momentul în care, în urmă cu câțiva ani, Adesgo a luat decizia de a-și vinde fabrica și de a transfera o parte din activitatea sa. Aș dori să mulțumesc echipei Mușat pentru că a fost mereu acolo ori de câte ori a fost necesar și a asigurat consiliere juridică de un înalt nivel de profesionalism și orientare antreprenorială. Datorită eforturilor lor neobosite, atenției la detalii și competențelor juridice impecabile, întregul proces a decurs fără probleme și cu maximă eficiență. Apreciez angajamentul lor de a mă ține informat la fiecare pas, în timp ce îndrumarea și profesionalismul lor au fost de neprețuit pe parcursul întregii tranzacții”, a declarat Raanan Sobel, Administrator Unic al Adesgo.

„Felicităm părțile implicate pentru incheierea cu succes a acestei vânzari! Munca susținută și implicarea tuturor au fost esențiale pentru a asigura un rezultat satisfăcător și eficient. Relația noastră de afaceri cu Adesgo datează de mai mulți ani, iar încrederea și cooperarea noastră reciprocă au jucat un rol esențial în finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Apreciem oportunitatea de a lucra pentru a obține cel mai bun rezultat posibil și suntem încrezători că această tranzacție reușită creează un precedent pozitiv pentru viitoarele afaceri și ne consolidează încrederea reciprocă.” a declarat Monia Dobrescu, Partener Mușat & Asociații.

Echipa Mușat & Asociații a fost coordonată de Monia Dobrescu, Partener, și de Mădălina Trifan, Managing Associate. Din echipa juridică au făcut parte avocați cu experiență precum Alina Man, Managing Associate, Simona Anton, Managing Associate și Cristian Cepeși, Senior Associate.

 

Despre Mușat & Asociații 
Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de business din România. De peste 30 de ani, Mușat & Asociații acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept imobiliar, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.Mușat & Asociații este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2022, Mușat & Asociații a Mușat & Asociații a fost desemnată câștigătoarea premiilor pentru ariile de practică Fuziuni și Achiziții (M&A), Litigii și Farma, acordate în cadrul Galei Romanian Legal Awards organizate de reputata publicație „Legal Marketing”. Au fost recunoscute performanțele echipei noastre de M&A din anul 2021, în continuarea premiilor acordate pentru anii 2020 și 2019, an în care Mușat & Asociații a fost desemnată și Firma anului în avocatură din România.

De asemenea, în 2022, Mușat & Asociații a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în Europa de Est” în cadrul galei organizate în Londra de LMG Life Sciences Awards, unul dintre cele mai prestigioase ghiduri care premiază firmele de avocatură și avocații ce se află în spatele celor mai inovatoare și provocatoare proiecte juridice din EMEA, SUA și Canada, împreună cu companiile sale surori International Financial Law Review, Benchmark Litigation, Managing IP, Expert Guides și ITR.

În 2019, Mușat & Asociații a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în România”, distincție acordată de „The Times Legal Innovation”, precum și alte premii, acordate pentru ariile de practică Fuziuni și Achiziții, Achiziții Publice și Drept Penal.

În 2018, Mușat & Asociații a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție M&A în domeniul Farma în România, pentru asistența acordată Dr. Max în achiziția grupului A&D Pharma, precum și alte premii, acordate pentru ariile de practică: Fuziuni și achiziții/Privatizare, Infrastructură și PPP/Achiziții Publice și Drept Penal.

În 2016, Mușat & Asociații a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție în domeniul energiei pentru asistența acordata Sterling Resources în procesul de vânzare a operațiunilor din România către Carlyle International Energy Partners, precum și premiul pentru cea mai mare tranzacție din HORECA pentru asistarea Premier Capital în achiziționarea McDonald’s în România. Distincțiile au fost oferite de Ziarul Financiar, în cadrul Galei Avocaților 2016, ediția a VII-a.

În 2015, Mușat & Asociații a câștigat premiul „Firma de avocatura a anului în România”, distincție acordată anual de reputata publicație britanică „The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performante deosebite în anul de referință.

În anul 2013, Mușat & Asociații a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oara când MUȘAT & ASOCIAȚII își adjudecă acest valoros premiu, după distincția primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima data în lista țărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

În 2012, Mușat & Asociații a câștigat premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrala și de Est”, distincție acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocați Mușat & Asociații, în ceea ce privește evoluția portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziții și strategia de management adoptată.

Mușat & Asociații a consiliat ADESGO în legătură cu vânzarea afacerii sale din domeniul fabricării și comercializării de articole de lenjerie intimă fără cusături was last modified: aprilie 10th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.