MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații – un an încărcat cu tehnologie

22 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 96

Toate dificultățile și particularitățile contexului pandemic actual au dus la o creștere vertiginoasă a gradului de folosire a tehnologiei, la nivel global. Cu acestea în vedere și fiind într-o perpetuă străduință de a furiza servicii de o calitate ireproșabilă clienților săi, MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a făcut pași importanți în acest an, din punct de vedere al tehnologiei.

Astfel, foarte recent, firma a luat decizia de a implementa Luminance, o platformă de inteligență artificială pentru sectorul juridic, o intrare în premieră pe piața românească. S-a dobândit astfel o perspectivă neegalată asupra ansamblului de documente, platforma revelând informații cruciale și detalii cheie, clauze, modele repetitive, anomalii și chiar riscuri ascunse. Unele servicii oferite acum clienților sunt și mai eficiente din punct de vedere al costurilor, altele devin fezabile, comparand cu perioada în care firma se folosea exclusiv de alte metode de analiză și cercetare.

Departamentul de tehnologie al firmei a fost îmbogățit la începutul acestui an odată cu venirea Cristinei Crețu, în calitate de Senior Privacy & Technology Consultant. Cu peste 15 ani de experiență în domeniul juridic și deținând în ultimii ani poziții în cadrul departamentelor juridice a două mari companii de telecomunicații, iar anterior activând în cadrul departamentului juridic al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Cristina este o adiție valoroasă la echipa firmei. Are o vastă experiență în domeniul comunicațiilor electronice și al tehnologiei și este totodată recunoscută pentru experiența sa în domeniul protecției datelor, activând anterior în calitate de DPO (Data Protection Officer – Responsabil cu Protecția Datelor) pentru una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din România, anterior deținută de grupul Liberty Global.

În ultimile luni, Cristina și alți membri ai departamentului de tehnologie au fost adesea invitați la dezbateri și au publicat numeroase articole și analize în domeniu. Este de altfe al treilea an consecutiv în care firma este contribuitorul exclusiv pentru jurisdicția română al Ghidului TMT (Technology, Media & Telecom) al prestigiosului The Legal 500.

În mediul online, firma și-a consolidat și îmbogățit prezența într-un ritm susținut. În plus față de pagina oficială a firmei (mprpartners.com) care este permanent actualizată, a fost creată și lansată o nouă pagină pentru entitatea de taxe afiliată (mprandtfinance.com). Având în vedere activitatea bogată a unora dintre departamentele cheie ale firmei, au fost lansate recent două bloguri, pe teme de concurență și mediu. Un al treilea, pe teme de tehnologie, este în curs de realizare. Blogurile sunt accesibile în secțiunea Knowledge a paginii oficiale a firmei. În cadrul aceleiași secțiuni, a fost create sub-secțiunea Covid-19, unde au fost și sunt publicate numeroase articole, conținând informații utile în acest context dificil, accesibile gratuit grație profesioniștilor firmei.

Până la sfîrșitul acestui an există numeroase planuri în curs de realizare, în vederea dezvoltării în sfera digitală și din punct de vedere tehnologic. Unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei este prezența MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații pe scena Cybersecuity a prestigiosului eveniment GoTech World (online), programat să aibă loc în luna noiembrie.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a
MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații – un an încărcat cu tehnologie was last modified: septembrie 22nd, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter