Modificarea și completarea O.U.G. nr. 33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei și alte acte normative (promulgate)

3 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 542

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Data promulgăriiActele normative promulgate
3 ianuarie 2018– Legea pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei
– Legea bugetului de stat pe anul 2018
– Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Președinției României (www.presidency.ro), în data de 3 ianuarie 2018, au fost promulgate mai multe acte normative.

Monitor Dosare

Vă prezentăm, în continuare, respectivele acte:

 Legea pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă, vizitați site-ul Președinției României (www.presidency.ro).

De asemenea, în aceeași zi au mai fost promulgate și următoarele legi privind bugetele pe anul 2018:

– Legea bugetului de stat pe anul 2018;

– Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018.

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă, vizitați site-ul Președinției României (www.presidency.ro).

Modificarea și completarea O.U.G. nr. 33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei și alte acte normative (promulgate) was last modified: ianuarie 5th, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter