Modificare vector fiscal prin declarații depuse prin mijloace electronice

20 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1051

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ordinul președintelui ANAF nr. 2372/2017 pentru aprobarea modelului, conținutului, precum și a instrucțiunilor de completare a formularului (700) „Declarație pentru înregistrarea/modificarea categoriilor de obligații fiscale declarative înscrise în vectorul fiscal” (intrare în vigoare: 1 ianuarie 2018; M. Of. nr.747/ 18 sep. 2017) 

Formularul (700) aprobat prin acest ordin este folosit la declararea ori modificarea tipurilor de obligații fiscale pentru care contribuabilul/plătitorul are obligația declarării (declarate în prezent

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

cu ajutorul formularului 010).

Formularul se depune de fiecare dată când contribuabilul/plătitorul, ulterior înregistrării fiscale, solicită încluderea unor noi categorii de obligații fiscale sau modificarea celor deja existente în vectorul fiscal.

Declarația se semnează prin folosirea unui certificat digital calificat și se depune exclusiv prin mijloace electronice de transmitere la distanță, accesând website-ul www.e-guvernare.ro.

Prevederile acestui ordin se aplică de la 1 ianuarie 2018.

Modificare vector fiscal prin declarații depuse prin mijloace electronice was last modified: septembrie 20th, 2017 by Emilian Duca
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Emilian Duca

Emilian Duca

Este doctor în economie și are studii juridice, este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Cu aproape 20 de ani de experientă în consultanță fiscală și de afaceri, atât în sectorul public cât și în companii private, participă frecvent ca lector la conferințe și seminarii pe teme economice și de fiscalitate, precum și la emisiuni TV pe teme economice.
A mai scris:
Alina Duca

Alina Duca

Are pregătire universitară economică și juridică. Are experiență semnificativă în domeniul economic, al legislației vamale, fiscale și contabile.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter