Modificare Cod procedură fiscală

4 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 942
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Legea nr. 82/2017 aprobă O.U.G. nr. 84/2016 cu unele modificări referitoare la Codul de Procedură Fiscală (Legea nr. 207/2015).

Modificările se referă la activitatea de executare silită:

a) înștiințarea debitorului privind înființarea popririi trebuie să indice atât titlul executoriu, cât și natura și cuantumul debitului ce face obiectul popririi. În cazul executării silite prin poprire bancară trebuie indicat doar cuantumul total al obligațiilor fiscale ce fac obiectul popririi.

b) veniturile bănești obținute de o persoană fizică ca angajat, pensiile de orice fel, ajutoarele și indemnizațiile cu destinație specială sunt supuse urmăririi la plătitorul venitului, acesta neavând calitatea de organ de executare silită pentru a urmări anumite sume (în reglementarea anterioară, aceste venituri erau supuse urmăririi de către plătitorul venitului).

Modificare Cod procedură fiscală was last modified: mai 4th, 2017 by Emilian Duca

Vă recomandăm:

Despre autori:

Emilian Duca

Emilian Duca

Este doctor în economie și are studii juridice, este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Cu aproape 20 de ani de experientă în consultanță fiscală și de afaceri, atât în sectorul public cât și în companii private, participă frecvent ca lector la conferințe și seminarii pe teme economice și de fiscalitate, precum și la emisiuni TV pe teme economice.
A mai scris:
Alina Duca

Alina Duca

Are pregătire universitară economică și juridică. Are experiență semnificativă în domeniul economic, al legislației vamale, fiscale și contabile.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter