Modelul „Procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor” – aprobare (OPONPCSB nr. 208/2020)

20 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 201

Actul normativ

Sumar
Ordinul președintelui Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (OPONPCSB) nr. 208/2020 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, ale legitimației de control, precum și a caracteristicilor de tipărire a acestora

(M. Of. nr. 57 din 19 ianuarie 2021)

Se aprobă  modelul și conținutul formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, ale legitimației de control, precum și a caracteristicilor de tipărire a acestora.

 

 

În M. Of. nr. 57 din 19 ianuarie 2021 s-a publicat Ordinul președintelui Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (OPONPCSB) nr. 208/2020 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, ale legitimației de control, precum și a caracteristicilor de tipărire a acestora.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Prin respectivul act normativ se aprobă  moodelul și conținutul formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, ale legitimației de control, precum și a caracteristicilor de tipărire a acestora.

Vă prezentăm, în continuare, cele mai importante dispoziții ale OPONPCSB nr. 208/2020 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, ale legitimației de control, precum și a caracteristicilor de tipărire a acestora.

 

Structură

 

Anexa nr. 1 („Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”);

Anexa nr. 2 („Modelul și conținutul legitimației de control”);

Anexa nr. 3 („Caracteristicile de tipărire a procesului-verbal și legitimației de control”).

 

Prezentare generală

 

Conform art. 4, la data publicării respectivului ordin se abrogă OPONPCSB nr. 71/2015 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, precum și a caracteristicilor de tipărire a acestuia. Totodată,  vă prezentăm, în continuare, modelul Procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, astfel:

„PROCES-VERBAL

de constatare și sancționare a contravențiilor

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Încheiat azi ……., luna ……….., anul ……., în localitatea …………….., județul/sectorul ………………

Agenții constatatori ………………………, cu funcția de …………………………, în temeiul Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu modificările și completările ulterioare, al Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 202/2008 privind punerea în aplicare a sancțiunilor internaționale, aprobată cu modificări prin Legea nr. 217/2009, cu modificările și completările ulterioare, ………………………………………………………………………………………………………………………….. în baza ordinelor președintelui Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor nr. ………………. și în baza legitimațiilor de control nr. …………., eliberate de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, în urma controlului efectuat în ziua/perioada ………………………………., luna ……, anul ……….., ora …….., la ……………………………………………………., din …………….., str. ……………………………….. nr. ………, sectorul/județul ……………., am constatat următoarele 1):

[1]………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………….

Agenți constatatori,

…………………………………

…………………………………             Martor,

…………………………………

…………………………………             Contravenient,

…………………………………

…………………………………

______

1)În cazul în care spațiul alocat este insuficient, se va completa pe verso.

– verso -”.

Modelul „Procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor” – aprobare (OPONPCSB nr. 208/2020) was last modified: ianuarie 20th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter