MMSS. Proiect: H.G. privind Procedura de acces online a salariaților sau foștilor salariați la datele din registrul general de evidență a salariaților

6 iul. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 122

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) a supus dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre de Guvern privind Procedura de acces online a salariaților sau foștilor salariați la datele din registrul general de evidență a salariaților, modalitatea de generare și descărcare a extrasului, precum și condițiile în care prin extras se poate dovedi vechimea în muncă și/sau specialitate, potrivit dispozițiilor art. 34 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii.

Redăm, în continuare, principalele modificări prevăzute în Proiect:

Articol unic – Se aprobă Procedura de acces online a salariaților sau foștilor salariați la datele din registrul general de evidență a salariaților, modalitatea de generare și descărcare a extrasului, precum și condițiile în care prin extras se poate dovedi vechimea în muncă și/sau specialitate potrivit dispozițiilor art. 34 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările ulterioare, precum și cu cele aduse prin Legea nr. 144/2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 502 din 23 mai 2022, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect de act normativ, pot fi transmise la adresa de e-mail: [email protected] , în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site, respectiv 4-13.07.2022.

Pentru a consulta mai multe detalii privind Proiectul, vă rugăm să accesați sursa informației.

Campanie Craciun UJmag 2020

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

🔔Vezi și MMSS. Proiect: H.G. pentru aprobarea Strategiei naționale privind incluziunea socială a persoanelor fără adăpost pentru perioada 2022-2027

MMSS. Proiect: H.G. privind Procedura de acces online a salariaților sau foștilor salariați la datele din registrul general de evidență a salariaților was last modified: iulie 6th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.