MMPS. Propuneri de modificare privind calculul pensiilor de serviciu

30 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 87

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) a informat că ministrul Muncii și Protecției Sociale a discutat cu reprezentanți ai instituțiilor beneficiare de pensii de serviciu, cu excepția celor beneficiare de pensii ocupaționale din sistemul de apărare și ordine publică, în vederea analizării a 5 variante propuse pentru reașezarea sistemului de pensii speciale din România.

Astfel, noile schimbări urmăresc reanalizarea factorilor favorizanți și a ponderii dintre aceștia și criteriul contributivității, în stabilirea pensiilor de serviciu.

De asemenea, reprezentanții instituțiilor ai căror angajați beneficiază de pensii de serviciu, în baza unor legi speciale, trebuie să reanalizeze cadrul legislativ și propunerile Ministerului Muncii și Protecției Sociale și să aducă propuneri de optimizare.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MMPS. O nouă măsură în sprijinul consumatorului vulnerabil de energie: acordarea suplimentului de energie pe tot parcursul anului

MMPS. Propuneri de modificare privind calculul pensiilor de serviciu was last modified: martie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter