MMJS. Reuniunea Grupului la Nivel Înalt privind Abordarea Integratoare de Gen

18 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 256

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mmuncii.ro) la data de 18 februarie 2019, Ministerul Muncii și Justiției Sociale (MMJS) organizează, în cadrul evenimentelor din marja Președinției României la Consiliul UE, în perioada 18-19 februarie 2019, prin Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES), Reuniunea Grupului la Nivel Înalt privind Abordarea Integratoare de Gen al Comisiei Europene.

Lucrările se desfășoară la București, începând cu data de 18 februarie, ora 14.00, pe o perioadă de 2 zile, evenimentul fiind găzduit de Palatul Parlamentului – Sala I.C. Brătianu.

High Level Grupul COM joacă un rol esențial pe Agenda UE privind Egalitatea de Șanse și de Tratament între Femei și Bărbați, inclusiv în formularea, programarea și punerea în aplicare a Angajamentului Strategic al UE privind egalitatea de gen.

Grupul COM asistă Comisia Europeană în pregătirea Raportului Anual privind progresele în materie de egalitate între femei și bărbați.

La Reuniunea de experți participă reprezentanți la nivel înalt ai Statelor Membre ale Uniunii Europene, responsabili cu integrarea perspectivei de gen la nivel național, aceasta fiind prezidată de COM, reprezentată de directorul Irena Moozova.

Lucrările Reuniunii COM au fost deschise de către ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, alături de secretarul de stat al ANES Grațiela Drăghici.

Sursa informației

MMJS. Reuniunea Grupului la Nivel Înalt privind Abordarea Integratoare de Gen was last modified: februarie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter