MMJS. Proiect în dezbatere publică: Proiect de Ordin pentru completarea Ordinului comun al ministrului muncii şi justiției sociale şi al ministrului educației naționale nr. 1151/4115/2018

1 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 292

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mmuncii.ro), Ministerul Muncii și Justiției Sociale a pus în dezbatere publică Proiectul de Ordin pentru completarea Ordinului comun al ministrului muncii și justiției sociale și al ministrului educației naționale nr. 1151/4115/2018.

Conform Proiectului de Ordin, art.1 prevede ca lista specializărilor și perfecționărilor pentru care furnizorii de formare profesională a adulților au dreptul să organizeze programe de formare profesională finalizate cu certificate de absolvire cu recunaștere națională pentru absolvenții de studii universitate, aprobată prin Ordinul muncii și justiției sociale și al ministrului educației naționale nr. 1141/4115/2018, publicat în M. Of, nr. 594 din 12 iulie 2018, se completează cu 6 specializări și perfecționări prevăzute în lista din anexă.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

 

Vă prezentăm lista integrată Anexei, după cum urmează:

– Inginer sisteme de securitate;

– Manager în activitatea de turism;

– Navigator de pacienți;

– Interpret în limbaj mimico-gestual (studii superioare);

– Manager;

– Director vânzări.

 

Pentru a consulta întregul Proiect de Ordin, dar și Anexa, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

MMJS. Proiect în dezbatere publică: Proiect de Ordin pentru completarea Ordinului comun al ministrului muncii și justiției sociale și al ministrului educației naționale nr. 1151/4115/2018 was last modified: noiembrie 1st, 2019 by Redacția ProLege
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter