MMJS. Proiect în dezbatere publică: Proiect de Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2019 al Institului Naţional de Cercetare Științifică în Domeniul Muncii și Protecției Sociale

5 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 205

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mmuncii.ro), MMJS a pus în dezbatere publică Proiectul de Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2019 al Institului Național de Cercetare Științifică în Domeniul Muncii și Protecției Sociale.

Conform art. 1 din Proiectului de Ordin, se aprobă bugetul de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2019 al Institutului Național de Cercetare Științifică în Domeniul Muncii și Protecției Sociale aflat în coordonarea MMJS prevăzut în anexa, care face parte integrantă din prezentul ordin.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Art. 2 prevede ca toate cheltuielile aferente veniturilor înscrise în bugetul de venituri și cheltuieli rectificat prevăzute la art. 1 reprezintă limite maxime care nu pot fi depășite. De asemenea,în cazul în care, în execuție, se înregistrează nerealizări ale veniturilor aprobate, institutul național de cercetare-dezvoltare va efectua cheltuieli în funcție de realizarea veniturilor, cu încadrarea în indicatorii de eficiență aprobați.

Proiectul se află în dezbatere publică, propunerile, sugestiile și opiniile pot fi transmise la adresa de e-mail: [email protected], în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site, respectiv  în perioada 4 noiembrie 2019-13 noiembrie 2019.

 

Pentru a consulta proiect de act normativ și anexa acestuia, urmați,vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

 

 

 

 

MMJS. Proiect în dezbatere publică: Proiect de Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2019 al Institului Național de Cercetare Științifică în Domeniul Muncii și Protecției Sociale was last modified: noiembrie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter