MMJS. Proiect de Hotărâre pentru modificarea articolului unic din H.G. nr. 34/2019 privind stabilirea contingentului de lucrători nou-admişi pe piaţa forţei de muncă în anul 2019

9 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 391
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.mmuncii.ro), Ministerul Muncii și Justiției Sociale declanșează procedura de dezbatere publică referitoare la Proiectul de Hotărâre pentru modificarea articolului unic din H.G. nr. 34/2019 privind stabilirea contingentului de lucrători nou-admiși pe piața forței de muncă în anul 2019.

La redactarea acestui proiect de Hotărâre s-a ținut cont de următorii factori:

– potențialul de dezvoltare economică a României;
– necesitatea de a asigura forța de muncă solicitată în unele sectoare de activitate sau meserii, care nu poate fi acoperită de lucrătorii români;
– prevenirea situațiilor în care străinii lucrează în România fără forme legale;

Luând în considerare aspectele menționate anterior, scopul final al acestui proiect este de a suplimenta pentru anul 2019 a contingentului de lucrători nou – admiși pe piața forței de muncă din România cu 10.000, pentru a se ajunge, în cele din urmă, la un număr de 30.000 lucrători.

Întregul proiect de act normativ este disponibil aici.

 

Sursa informației

MMJS. Proiect de Hotărâre pentru modificarea articolului unic din H.G. nr. 34/2019 privind stabilirea contingentului de lucrători nou-admiși pe piața forței de muncă în anul 2019 was last modified: iulie 9th, 2019 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter