[UPDATE: Transmisiunea live a interviului] MJ. Reluarea procedurii de selecție a candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european

9 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 356

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 9 iulie 2019: Transmisiunea live a interviului

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), se transmite live desfășurarea probei interviului din cadrul selecției candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european.

Conferintele Video Universul Juridic

Cei interesați pot accesa transmisiunea live aici.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial, Ministerul Justiției anunță reluarea procedurii de selecție a candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european.

Pentru a ocupa funcția de procuror european, candidatul trebuie să îndeplinească, în mod cumulativ, următoarele condiții:

– să fie cetățean român, cu domiciliul în România;

– să fie procuror sau judecător cu o vechime în funcția de judecător sau procuror de minimum 15 ani;

– să fie procuror cu grad profesional de Parchet de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție sau judecător cu grad profesional de curte de apel;

– să aibă experiență practică relevantă în sistemul judiciar românesc;

– să cunoască la un nivel tehnic avansat limba engleză sau franceză  (cunoașterea la nivel avansat a unei a doua limbi de circulație internațională reprezintă un avantaj).

Candidații pot depune dosarele până la data de 15 mai 2019, ora 17:30 la sediul Ministerului Justiției – Direcția Resurse Umane din strada Apolodor, nr. 17, sector 5 București, în format de hârtie și electronic (CD), prin poștă sau servicii de curierat, sau la adresa de e-mail [email protected]

Documente necesare pentru înscriere

Dosarul de candidatură trebuie să cuprindă următoarele înscrisuri:

– o scrisoare de candidatură în limba română și limbile engleză sau franceză;

– un curriculum vitae european în limba română și limbile engleză sau franceză;

– dovada îndeplinirii condițiilor de vechime prevăzute de lege precum și dovada gradului profesional deținut;

– copii ale oricăror înscrisuri pe care candidații le apreciază ca relevante pentru a atesta experiența practică a acestora în sistemul judiciar românesc.

Ulterior, candidații admiși vor susține un interviu în fața unei comisii de selecție prezidată de ministrul justiției.

Interviul, care va dura aprox. 45 de minunte/candidat, va avea loc în perioada 20-22 mai 2019 la sediul Ministerului Justiției.

Acesta se va transmite în direct, audio-video, pe pagina de internet a Ministerului Justiției.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Transmisiunea live a interviului] MJ. Reluarea procedurii de selecție a candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european was last modified: iulie 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter