MJ. Proiect în dezbatere publică: OMJ pentru aprobarea valorilor financiare actualizate ale normelor de hrană ale persoanelor private de libertate

5 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 245

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), Ministerul Justiției anunță declanșarea procedurii de dezbatere publică a proiectului de ordin al ministrului justiției pentru aprobarea valorilor financiare actualizate ale normelor de hrană ale persoanelor private de libertate.

Ca fapt divers, dreptul persoanelor private de libertate de a li se asigura hrana este prevăzut de art. 50 alin. (3) din Legea nr. 254/2013 care stabilește că: „Normele minime obligatorii de hrană se stabilesc, după consultarea unor specialiști în nutriție, prin ordin al ministrului justiției”.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Corelativ aprobării normelor de drepturilor de hrană a fost aprobat și a intrat în vigoare OMJ nr. 3146/C/2018 pentru aprobarea valorilor financiare ale normelor de hrană ale persoanelor private de libertate, iar până în prezent nu a mai existat vreo actualizare a valorilor anterior menționate.

Totodată, este necesară actualizarea, având în vedere diferența procentuală de peste 5% (respectiv, 5,66%), precum și dispozițiile art.  5^1 alin. (2) din O.G. nr. 26/1994.

Față de cele prezentate mai sus, a fost întocmit prezentul proiect de Ordin al ministrului justiției care poate fi consultat mai jos:

 

Sursa informației

MJ. Proiect în dezbatere publică: OMJ pentru aprobarea valorilor financiare actualizate ale normelor de hrană ale persoanelor private de libertate was last modified: august 5th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter