MJ. Proiect de H.G. pentru aprobarea listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Consiliul Legislativ

4 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 251

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), Ministerul Justiției a publicat un comunicat privind Hotărârea pentru aprobarea listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Consiliul Legislativ, precum și termenele de clasificare aferente acestora.

Conform notei fundamentale, lista este neclasificată și, prin urmare, accesibilă cetățenilor, care vor avea astfel posibilitatea de a fi în cunoștință de cauză, când solicită accesul, despre importanța unei informații privind apărarea țării și securitatea națională, determinându-i astfel să discearnă între interesele personale și cele naționale.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

În acest context, demersul legislativ este de natură să conducă la respectarea prevederilor legale în vigoare.

De asemenea, Proiectul de Hotărâre informează că în temeiul prevederilor art. 108 din Constituția României, republicată, și ale art. 22 din Legea nr. 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, cu modificările și completările ulterioare, Guvernul adoptă prezenta hotărâre.

 

Pentru a consulta Proiectul și Nota fundamentală, vă rugăm, accesați sursa informației.

 

Sursa informației

 

MJ. Proiect de H.G. pentru aprobarea listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Consiliul Legislativ was last modified: noiembrie 4th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter