MJ. Participarea ministrului justiției la evenimentul „Consolidarea și eficientizarea sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni”

2 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 99

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), ministrul justiției a participat la o conferința națională anuală organizată în cadrul proiectului „Consolidarea și eficientizarea sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni”.

Acest proiect a fost implementat de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), în parteneriat cu Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din cadrul Ministerului Justiției.

Conferintele lunii noiembrie
”

În cadrul acestei conferințe ministrul justiției a punctat câteva aspecte de mare importanță și relevanță la nivel instituțional și juridic, mai ales în ceea ce privește transpunerea instrumentelor de cooperare internațională în materie în ceea ce privește măsurile asigurătorii și confiscarea specială sau extinsă.

Totodată, ministrul justiției a declarat că va iniția consultări cu toți partenerii instituționali în vederea promovării și aprobării unui cadru strategic unitar privind recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni.

Sursa informației

MJ. Participarea ministrului justiției la evenimentul „Consolidarea și eficientizarea sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni” was last modified: iulie 2nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter