MJ. O nouă reuniune a Consiliului de Management Strategic (COMS)

18 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 174

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), ieri, 17 septembrie 2019, la sediul Ministerul Justiției a avut loc o nouă reuniune a Consiliului de Management Strategic (COMS).

Astfel,  la întrevedere au participat reprezentanți ai instituțiilor membre ale Consiliului de Management Strategic – Ministerul Justiției, Consiliul Superior al Magistraturii, Înalta Curte de Casație și Justiție și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cu privire la subiectele abordate, menționăm faptul că pe agenda de zi a ședinței s-au aflat următoarele puncte de interes:

– probleme legate de infrastructura sistemului judiciar;

– stadiul analizei în curs de desfășurare la nivelul Ministerului Justiției privind deciziile Curții Constituționale;

– stadiul analizei grupului de lucru inter-instituțional privind recomandările GRECO, MCV și ale Comisiei de la Veneția;

– stadiul intermediar al implementării Strategiei de dezvoltare a sistemului judiciar 2015-2020.

Sursa informației

MJ. O nouă reuniune a Consiliului de Management Strategic (COMS) was last modified: septembrie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter