MJ. A fost adoptat proiectul de lege pentru ratificarea scrisorii de înțelegere privind avansul în vederea pregătirii proiectului „Cartierul pentru justiție”

29 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 138

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), Ministerul Justiției a anunțat că  a fost adoptat Proiectul de lege care are ca obiect ratificarea Scrisorii de înțelegere privind avansul (acordului de împrumut de avans) pentru pregătirea Proiectului de dezvoltare propus „Cartierul pentru justiție”, dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnată la București, la 6 iunie 2019.

Astfel, conform comunicatului, Acordul de Împrumut (scrisoarea de înțelegere) de Avans va fi dedicat finanțării unor activități necesare realizării Proiectului de dezvoltare „Cartierul pentru justiție”, respectiv:

– executarea investigațiilor geotehnice ale amplasamentului Cartierului pentru Justiție;

– pregătirea exproprierii;

– planificarea și proiectarea în detaliu a Cartierului pentru Justiție;

– managementul Proiectului;

Totodată, ratificarea acordului de avans pentru suma de 2,5 mil USD va crea premisele acordării viitoare și a împrumutului principal pentru executarea Cartierului pentru Justiție, a cărui valoare estimată la acest moment este de 218 mil euro.

 

Sursa informației

MJ. A fost adoptat proiectul de lege pentru ratificarea scrisorii de înțelegere privind avansul în vederea pregătirii proiectului „Cartierul pentru justiție” was last modified: august 28th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter