Misiunea de evaluare din cadrul MCV din perioada 12-16 septembrie 2016

19 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 638

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 12-16 septembrie, o delegație a Comisiei Europene a efectuat o misiune de evaluare în România, în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV), anunță Ministerul Justiției. Experții din cadrul Secretariatului General al Comisiei Europene, Direcției Generale Justiției și Direcției Generale Afaceri Interne au fost însoțiți de experți independenți, magistrați din state membre ale Uniunii Europene.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Echipa a avut o serie de întâlniri cu reprezentanți ai instituțiilor din cadrul sistemului judiciar, inclusiv instanțe și parchete, la toate nivelurile, cu reprezentanți ai Curții Constituționale, ai Agenției Naționale de Integritate și ai altor instituții cu atribuții relevante pentru exercițiul MCV.

În cadrul întâlnirilor, aspectele abordate au vizat funcționarea sistemului judiciar și coordonatele acțiunilor de prevenire și combatere a corupției.

Au avut loc discuții cu privire la:

– agenda legislativă și stadiul diverselor inițiative și amendamente cu privire la sistemul judiciar,

– stadiul derulării Planului de Acțiune pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare a Sistemului Judiciar și al noii Strategii Naționale Anticorupție,

– stadiul operaționalizării Agenției Naționale pentru Administrarea Bunurilor Indisponibilizate,

– aspecte curente ce țin de logistica sistemului judiciar (proiecte de infrastructură, dotări, proiecte IT).

Prezenta misiune face parte din calendarul general de derulare a MCV, fiind una din acțiunile pe care Comisia Europeană le întreprinde pentru buna documentare în vederea elaborării rapoartelor anuale.

Sursa informației

Misiunea de evaluare din cadrul MCV din perioada 12-16 septembrie 2016 was last modified: septembrie 19th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter