MIPE. Plan de acțiuni și decizii privind Planul Național de Redresare și Reziliență

21 ian. 2021
Vizualizari: 331

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (mfe.gov.ro) a anunțat că Guvernul a aprobat Memorandumul „Mecanismul pentru elaborarea poziției Guvernului României cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență” (PNRR), prin care sunt stabilite cinci etape de parcurs în vederea obținerii unui document actualizat, termenul fiind data de 5 martie 2021.

Astfel, Planul Național de Redresare și Reziliență trebuie să integreze prioritățile din Programul de Guvernare, criteriile Comisiei Europene și, pentru a fi relevant, este necesară implicarea tuturor instituțiilor cu rol cheie în identificarea și elaborarea de proiecte.

Redăm, în continuare, planul de acțiuni și termenele:

1. Nominalizarea echipelor (tehnic și coordonatori din ministere): 22 ianuarie 2021;

2. Convocarea la sediul MIPE a echipelor tehnice: 25 ianuarie-23 februarie 2021;

3. Transmiterea propunerilor de către ministere: 24 februarie 2021;

4. Întâlniri cu partenerii de dialog și centralizare propuneri: 4 martie 2021;

5. Actualizarea PNRR: 5 martie 2021.

De asemenea, Ministerul  va organiza dezbateri ample cu toți cei interesați, din domeniile cheie, care pot contribui la identificarea și întocmirea celor mai potrivite proiecte de inclus în PNRR.

Proiectul poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Fondurilor Europene. Consultare publică: Proiect de O.U.G. pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul fondurilor europene

MIPE. Plan de acțiuni și decizii privind Planul Național de Redresare și Reziliență was last modified: ianuarie 21st, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: