Ministrul Justiției. Vizită de lucru inopinată la Curtea de Apel Craiova

10 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 470

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER și doamna conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, au efectuat, la data de 6 octombrie 2017, o vizită de lucru la Curtea de Apel din Craiova.

Vizita a avut ca scop identificarea situațiilor punctuale cu care se confruntă această instanță de judecată și modul în care își desfășoară activitatea într-o zi obișnuită de lucru.

Astfel, reprezentanții Ministerului Justiției au vizitat sălile de judecată și arhiva, iar cele mai importante subiecte de discuție purtate în cadrul întâlnirii s-au raportat la situația sediului actual al Curții de Apel Craiova, vizând și oportunitatea dezvoltării unei investiții pentru o nouă clădire.

La acest moment, Curtea de Apel Craiova funcționează într-un sediu închiriat, iar Judecătoria Craiova, într-un sediu subdimensionat, urmând să fie derulate proiecte pentru sedii noi prin Programul de consolidare a infrastructurii instanțelor judecătorești din orașele reședință de județ, derulat prin intermediul Companiei Naționale de Investiții din cadrul MDRAPFE.

În Craiova, în cursul anului trecut, a fost dat în folosință un nou sediu pentru Tribunalul Craiova în cadrul Proiectului Reforma Sistemului Judiciar finanțat de Banca Mondială și implementat de Ministerul Justiției – Direcția pentru implementarea proiectelor finanțate din împrumuturi externe.

Ministrul Justiției va continua, și în următoarea perioadă, vizitele inopinate la instanțe și penitenciare.

Sursa informației

Ministrul Justiției. Vizită de lucru inopinată la Curtea de Apel Craiova was last modified: octombrie 10th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter