Ministrul Justiției: „Suntem deschiși solicitărilor pentru stagii de practică la Ministerul Justiției!”

23 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 199

Ministerul Justiției (www.just.ro) a publicat un comunicat privind începutul stagiului de practică al studenților de la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Redăm, în continuare, comunicatul:

„Începând de astăzi, la Ministerul Justiției a început stagiul de practică al studenților de la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. L-am adaptat pandemiei și studenții au posibilitatea să opteze fie pentru prezența fizică la sediul ministerului, fie pentru practică online.

La finalul acestui stagiu, din luna aprilie îi așteptăm alături de noi și pe studenții de la Asociația Europeană a Studenților la Drept (ELSA), iar ulterior pe studenții la Drept de la SNSPA.

Pe viitor, ne dorim alături de noi și mai mulți studenți, din întreaga țară! Credem că practica la Ministerul Justiției, alături de cei mai buni specialiști ai dreptului, este o experiență unică ce poate fi utilă pentru cariera oricărui practician al dreptului.

Suntem deschiși solicitărilor pentru stagii de practică la Ministerul Justiției din partea instituțiilor de învățământ superior și asociațiilor studențești.

Campanie Craciun UJmag 2020

Vom face tot posibilul ca experința la Ministerul Justiției a studenților să fie utilă pentru dezvoltarea lor ca profesioniști.”

Sursa informației

🔔Vezi și Ministrul Justiției: „Continuăm digitalizarea sistemului de justiție”

Ministrul Justiției: „Suntem deschiși solicitărilor pentru stagii de practică la Ministerul Justiției!” was last modified: martie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter