Ministrul justiției: Pachetul de legi privind justiția este finalizat

12 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 858

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Todorel Toader a anunțat că pachetul de legi privind justiția este finalizat și săptămâna aceasta, cel mai probabil, îl va prezenta public, după care va fi transmis Guvernului informează Agerpres.

„Pachetul de legi privind justiția este finalizat. Cel mai probabil săptămâna aceasta voi prezenta, în liniile directoare, modificările substanțiale, îl voi transmite la Guvern. Guvernul probabil, sau sper eu, și-l va însuși și îl vom transmite la Parlament (…) Potrivit programului de guvernare, Ministerul Justiției trebuie să inițieze proiectul de lege pentru modificarea legilor justiției, în cursul lunii iunie 2017”, a spus Tudorel Toader conform News.ro.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Ministrul justiției afirmase în urmă cu câteva săptămâni că un termen realist pentru acest pachet este toamna acestui an scrie Hotnews.ro.

Ministrul justiției: Pachetul de legi privind justiția este finalizat was last modified: iunie 12th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter