Ministrul justiției. Întâlnire cu studenții Facultății de Drept din cadrul Universității București: posibilitatea efectuării de stagii de practică

7 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 464

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției, în data de 7 mai 2018, a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, domnul Tudorel Toader, și a secretarului de stat, doamna Marieta Safta, cu un grup de 20 de studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Conform precizărilor din comunicat, întâlnirea a avut loc în cadrul unei noi ediții a proiectului „Insights”, implementat de Asociația Studenților în Drept, Universitatea București, desfășurându-se sub forma unui workshop. Cu această ocazie, ministrul justiției și secretarul de stat au prezentat participanților la întâlnirea de lucru modul de funcționare și organizare a Ministerului Justiției, răspunzând apoi întrebărilor studenților.

Sursa foto: Ministerul Justiției

De asemenea, s-au purtat discuții asupra posibilității efectuării de stagii de practică în cadrul Ministerului Justiției, fiind prezentat cadrul instituțional de realizare al acestora.

În fine, Ministerul a mai precizat și faptul că această întâlnire face parte din măsurile întreprinse de Ministerul Justiției pentru susținerea generațiilor de viitori absolvenți ai Facultăților de Drept în vederea pregătirii pentru profesiile juridice.

Sursa foto: Ministerul Justiției

Sursa informației

Ministrul justiției. Întâlnire cu studenții Facultății de Drept din cadrul Universității București: posibilitatea efectuării de stagii de practică was last modified: mai 7th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter