Ministrul justiţiei dorește ca Hotărârile de Guvern să aibă acelaşi statut ca legile şi Ordonanţele de Urgenţă

28 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 661

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministrul justiției Tudorel Toader i-a prezentat premierului Mihai Tudose miercuri, în ședința de Guvern, o opinie, propunând ca Hotărârile de Guvern să nu mai fie acte administrative, ci acte normative cu același statut ca legile și Ordonanțele de urgență, potrivit unor surse guvernamentale. În acest fel, miniștrii nu vor mai fi trași la răspundere pentru aprobarea acestor acte, scrie News.ro.

Dacă premierul își va asuma opinia ministrului, va trimite proiectul la Curtea Constituțională, judecătorii urmând să decidă dacă Hotărârile de Guvern vor avea statut de act normativ, la fel ca legile și Ordonanțele de Urgență sau vor rămâne cu caracterul administrativ, informează HotNews.ro.

 

 

 

Ministrul justiției dorește ca Hotărârile de Guvern să aibă același statut ca legile și Ordonanțele de Urgență was last modified: septembrie 28th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter