Ministrul Justiției anunță că s-a declanșat procedura de concurs pentru admiterea la INM

30 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 211

Pe pagina oficială (www.just.ro), Ministrul Justiției a anunțat că au fost deblocate concursurile, iar de vineri, 30 iulie a.c., s-a declanșat procedura de înscriere pentru viitorii judecători și procurori.

Redăm, în continuare, declarația Ministrului Justiției, domnul Stelian Ion:

„Sistemul de justiție are nevoie imperioasă de judecători și procurori. A fost ratat un an de concursuri de admitere la INM și în magistratură și efectele se vor menține o perioadă de timp.

Am reușit să deblocăm concursurile și, de astăzi, s-a declanșat procedura de înscriere pentru viitorii judecători și procurori.

Îmi doresc o competiție reală și de calitate, un concurs cu mulți candidați, din rândul cărora să fie selectați, pe merit, viitorii magistrați.

Absolvenții de drept au acum ocazia să opteze pentru intrarea în magistratură și să contribuie astfel la o justiție dreaptă și în interesul cetățenilor.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Succes tuturor!”

Detalii privind concursul de admitere la INM se regăsesc aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Justiției. Proiect: Legea privind statutul personalului de probațiune

Ministrul Justiției anunță că s-a declanșat procedura de concurs pentru admiterea la INM was last modified: iulie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter