Ministrul din Hexagon

9 mai 2016
2 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 5 (2 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1305
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Hexagonul Facultăților de Drept din acest an ne-a prilejuit o serie de întâlniri și interviuri cu studenții și profesorii implicați în acest efort colectiv formidabil.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

La Hexagon am avut bucuria să întâlnim și un ministru al justiției, procurorul Robert Cazanciuc. Domnia sa, un prieten al Hexagonului Facultăților de Drept, a fost anul acesta un sfătuitor al profesorilor care au conceput subiectele de concurs.

Cât de grele au fost subiectele? Despre probele concursului am vorbit cu studenții și profesorii. Cu ministrul Cazanciuc am discutat despre motivația alegerii profesiei de procuror.

Plusurile și minusurile mandatului său de ministru al justiției, proiectele trecute și prezente ale domniei sale au completat interviul, pe care a avut amabilitatea să ni-l acorde.

Ministrul din Hexagon was last modified: mai 6th, 2016 by Robert Cazanciuc

Vă recomandăm:

Despre autor:

Robert Cazanciuc

Robert Cazanciuc

Este un om politic și ministru român, fost ministrul al justiției între 15 aprilie 2013 și 17 noiembrie 2015.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter