Ministerul Transporturilor. Proiect: H.G. privind aprobarea Planului Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020-2030

6 dec. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 116

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a supus dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre a Guvernului  privind aprobarea Planului Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020-2030.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise până la data de 14 decembrie 2021, prin cel puțin una din următoarele modalități: poștă la adresa Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, prin fax (la numărul de telefon 021-319.61.29), la adresa de e-mail [email protected] și prin formularul E-consultare.

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale Proiectului:

Art.1– Se aprobă Planului Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020-2030 prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2 – Instituțiile și entitățile publice sau private cu atribuții în procesul de avizare a proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii de transport sunt obligate să acorde prioritate avizării proiectelor cuprinse în  Planului Investițional aprobat prin prezenta hotărâre.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

(Copyright foto: freepik)

Art.3 – Unitățile Administrativ Teritoriale vor asigura transpunerea la nivelul întregului teritoriu pe care îl au în administrare a proiectelor ce afectează respectivul teritoriu cuprinse în cadrul Planul Investițional aprobat prin prezenta hotărâre.

Art.4 – În dezvoltarea proiectelor frontaliere și transfrontaliere instituțiile ce vor reprezenta interesele României vor sincroniza nevoile de dezvoltare cu Planul Investițional aprobat prin prezenta hotărâre (…)”.

Pentru mai multe detalii cu privire la Proiect, la nota de fundamentare și anexă, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Transporturilor. Proiect: Ordin pentru modificarea anexei nr. 1 la OMT nr. 733/2013 privind condițiile și obligațiile pentru pregătirea teoretică și practică a persoanelor în vederea obținerii permisului de conducere

Ministerul Transporturilor. Proiect: H.G. privind aprobarea Planului Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020-2030 was last modified: decembrie 6th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter