Ministerul Sănătății. Proiect: Modificarea OMS nr. 1.764/2006 privind aprobarea criteriilor de clasificare a spitalelor de urgență locale, județene și regionale

12 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 193

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.ms.ro), luni, 10 februarie, Ministerul Sănătății a supus dezbaterii publice Proiectul de Ordin pentru modificarea Ordinului ministrului sănătății nr. 1.764/2006 privind aprobarea criteriilor de clasificare a spitalelor de urgență locale, județene și regionale din punct de vedere al competențelor, resurselor materiale și umane și al capacității lor de a asigura asistența medicală de urgență și îngrijiri medicale definitive pacienților aflați în stare critică.

 

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Vă prezentăm, în continuare, modificările și completările propuse:

Punctele 7 și 8 ale articolului 7 se modifică și vor avea următorul cuprins:

„7. În cazul pacientului cu STEMI acesta va fi transferat imediat la un spital care poate asigura proceduri de cardiologie intervențională;

8. În aplicarea tratamentului trombolitic nu se va depăși intervalul de timp de 30 de minute de la sosirea pacientului în spital, indiferent de secția/compartimentul în care se află pacientul la momentul respectiv, iar spitalul nu va întârzia transferul către unitatea sanitară unde se poate asigura aplicarea procedurilor de cardiologie intervențională”.

– Anexele nr. 1 și nr. 2 la Ordinul ministrului sănătății nr. 1764/2006 se modifică și se înlocuiesc cu Anexa nr. 1 și Anexa nr. 2 la prezentul ordin.

Pentru mai multe detalii cu privire la proiect, referatul de modificare și anexe, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

Ministerul Sănătății. Proiect: Modificarea OMS nr. 1.764/2006 privind aprobarea criteriilor de clasificare a spitalelor de urgență locale, județene și regionale was last modified: februarie 12th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter