Ministerul Sănătății. Înființarea Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2

19 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 50

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.ms.ro), Ministerul Sănătății a anunțat aprobarea, de către Guvern, a Memorandumului privind înființarea Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Astfel, Comitetul este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului, care va prezenta strategia și planul de acțiune privind vaccinarea anti-COVID-19 și va realiza implementarea acestora.
De asemenea, conducerea Comitetului este asigurată de un președinte desemnat prin decizie a Prim-ministrului, iar activitățile desfășurate vor fi organizate pe trei domenii prioritare: Comunicare, Logistică și Activitate medicală – vaccinarea propriu-zisă și monitorizarea reacțiilor adverse postvaccinale (RAPI).
Totodată, rolul Comitetului este de a organiza și coordona activitățile privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2, pe următoarele tipuri de responsabilitate :
– Informare și comunicare pentru personalul medico-sanitar și populația generală
– Organizarea centrelor de vaccinare si coordonarea derularii activitatii acestora
– Asigurarea procesului logistic necesar desfasurarii activitatilor aferente procesului de vaccinare
– Identificarea nevoii de resurse umane necesare pentru echipele de vaccinare
– Elaborarea de proceduri de lucru necesare implementării în mod unitar a activităților legate de procesul de vaccinare.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.
Ministerul Sănătății. Înființarea Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 was last modified: noiembrie 19th, 2020 by Universul Juridic
Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter