Ministerul Sănătății. Examen primariat – 2020

21 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 134

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.ms.ro), Ministerul Sănătății a publicat un comunicat prin care anunță organizarea, în perioada 06-31 iulie 2020, a sesiunii de examene pentru obținerea gradului de primar pentru medicii, medicii dentiști și farmaciștii care, până la data de 30 septembrie 2020, au acumulat o vechime de minimum 5 ani ca specialiști, în specialitatea aferentă gradului profesional pentru care aplică.

Exemenele vor fi desfășurate în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Arad, Brașov și Galați.

Informațiile suplimentare privind perioada de înscriere și documentele necesare sunt detaliate în Publicația de examen.

De asemenea, cererea pentru înscrierea la examen poate fi descărcată aici.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Sănătății. Obligativitatea purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mainilor pe durata stării de alertă

Ministerul Sănătății. Examen primariat – 2020 was last modified: mai 20th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter