Ministerul Sănătății a modificat Protocolul de tratament al infecției cu virusul SARS-CoV-2

17 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 123

În urma modificărilor aduse de Ministerul Sănătății asupra Protocolului de tratament al infecției cu virusul SARS-CoV-2, se vor realiza schimbări care vor viza creșterea accesibilității pacientului la tratament precoce în ambulatoriu.

Astfel, conform modificărilor, medicația antivirală orală va putea fi prescrisă în centrele ambulatorii de evaluare de către medicii de orice specialitate pentru pacienții infectați cu SARS-Cov-2.

Totodată, unul dintre medicamente, respectiv Favipiravir, va putea fi eliberat, în viitor, în farmaciile cu circuit deschis, numai pe bază de prescripție medicală.

Ordinul pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului Sănătății nr. 487/2020 pentru aprobarea protocolului de tratament al infecției cu virusul SARS-Cov-2 este publicat în Monitorul Oficial nr. 40 din 13 ianuarie 2022.

 

Sursa informației

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

(Copyright foto: pixabay)

 

VEZI ȘI MINISTERUL SĂNĂTĂȚII. PRIMA TRANȘĂ DE VACCIN PEDIATRIC ANTI COVID-19 DESTINAT VACCINĂRII COPIILOR CU VÂRSTE ÎNTRE 5-11 ANI

Ministerul Sănătății a modificat Protocolul de tratament al infecției cu virusul SARS-CoV-2 was last modified: ianuarie 18th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.