Ministerul Public. Proiectul „Combaterea criminalităţii şi a corupţiei”, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian

10 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 196

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), în data de 27 noiembrie 2018 a fost semnat contractul de finanțare privind proiectul „Combaterea criminalității și a corupției”, proiect finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Obiectivul proiectului este reprezentat de îmbunătățirea capacității Ministerului Public de a combate corupția și criminalitatea organizată, contribuind în acest fel la întărirea statului de drept și a capacității sistemului judiciar în ansamblul său.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Totodată, proiectul are o valoare de 4.250.000 de euro și o durată de 36 de luni, fiind finanțat în integralitate prin Mecanismul Financiar Norvegian.

Pe durata celor 3 ani de implementare, peste 600 de procurori, ofițeri de poliție judiciară și specialiști vor beneficia de formare profesională specializată în domenii precum combaterea micii corupții, a fraudei în achizițiile publice, a criminalității în domeniul mediului înconjurător, precum și în combaterea criminalității organizate, a criminalității informatice și a corupției.

Sursa informației

Ministerul Public. Proiectul „Combaterea criminalității și a corupției”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian was last modified: decembrie 10th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter