Ministerul Public, PÎCCJ. Prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere

27 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1196

Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro), a publicat un comunicat privind prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere.

Astfel, pentru a se asigura limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, în cauzele în care anterior instituirii stării de urgență, prin ordonanță a procurorului, a fost dispusă prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere, nu mai este necesară depunerea cererii de prelungire.

De asemenea, procurorii vor emite, din oficiu, ordonanțe de prelungire ale acelor dovezi, acestea fiind ulterior transmise pentru operare la unitățile de poliție competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situație excepțională.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

Ministerul Public, PÎCCJ. Prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere was last modified: martie 27th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.