[UPDATE: Rezultatele probei scrise] Ministerul Public, PÎCCJ. Examen de promovare în grad profesional pentru personalul contractual − 29 octombrie 2021

2 nov. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 235
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele probei scrise

Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatul probei scrise a examenului de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut a personalului contractual din cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, din data de 29 octombrie 2021.

Astfel, rezultatul probei scrise poate fi consultat aici.

Campanie Craciun UJmag 2020

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 


Potrivit site-ului oficial (www.mpublic.ro), Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a anunțat organizarea, pentru personalul contractual din cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, a examenului de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut, în data de 29 octombrie 2021.

Astfel, candidații vor susține, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, proba scrisă în data de 29 octombrie 2021, ora 10:00, din bibliografia anunțată.

Tematica și bibliografia pentru examen pot fi vizualizate în anunțul de concurs.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Public, PÎCCJ. Anunț pentru ocuparea prin numire a funcției de șef al Biroului juridic din cadrul PÎCCJ

[UPDATE: Rezultatele probei scrise] Ministerul Public, PÎCCJ. Examen de promovare în grad profesional pentru personalul contractual − 29 octombrie 2021 was last modified: noiembrie 2nd, 2021 by Universul Juridic
Videoconferința regională de insolvență Buzău

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter