[UPDATE: Rezultatele probei scrise] Ministerul Public, PÎCCJ. Examen de promovare în funcție pentru personalul contractual − 18 octombrie 2021

20 oct. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 320
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele probei scrise

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro) a publicat rezultatul probei scrise a examenului de promovare a personalului contractual în funcția pentru care este prevăzut un nivel de studii superior, din data de 18 octombrie 2021.

Astfel, rezultatul probei scrise poate fi consultat aici.

Campanie Craciun UJmag 2020

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.mpublic.ro), Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a anunțat organizarea, pentru personalul contractual, a examenului de promovare în funcția pentru care este prevăzut un nivel de studii superior, în data de 18 octombrie 2021.

Astfel, candidații vor susține, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, proba scrisă în data de 18 octombrie 2021, ora 10:00, din bibliografia anunțată.

Cererile de înscriere vor fi depuse la Secția de resurse umane și documentare din cadrul PÎCCJ și vor fi adresate procurorului general al PÎCCJ.

Bibliografia pentru examen poate fi vizualizată în anunțul de concurs.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru promovarea grefierilor în funcții de conducere în cadrul aparatului propriu − 2 noiembrie 2021

[UPDATE: Rezultatele probei scrise] Ministerul Public, PÎCCJ. Examen de promovare în funcție pentru personalul contractual − 18 octombrie 2021 was last modified: octombrie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter