Ministerul Public. Lansarea lucrării „Protecția juridică a patrimoniului cultural și natural”

31 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 468

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 30 mai 2018, Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității detalii privind lansarea lucrării „Protecția juridică a patrimoniului cultural și natural”.

Astfel, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, va participa în cursul zilei de astăzi, 31 mai 2018, ora 17.00, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest (Pavilionul B2 al Romexpo) la lansarea lucrării de specialitate „Protecția juridică a patrimoniului cultural și natural”, volum recent apărut la Editura Academiei Române și Editura Universul Juridic, dedicat Centenarului Marii Uniri și Anului european al patrimoniului cultural.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Coordonată de domnul Mircea Duțu, director al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, domnul Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, și domnul Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, avându-i coautori pe doamna procuror Elena Giorgiana Hosu, domnul Andrei Duțu și domnul procuror Gheorghe Bocșan, lucrarea prezintă cadrul de reglementare și jurisprudența în materie a instanțelor judecătorești din România.

În cadrul lansării vor lua cuvântul domnul Andrei Pleșu, fost ministru al Culturii, care a semnat „Un cuvânt de însoțire” al lucrării, domnul Mircea Duțu, domnul Augustin Lazăr și domnul Ovidiu Predescu, în calitate de moderator.

Menționăm că lucrarea este a treia carte apărută ca urmare a colaborării între Ministerul Public și Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, după „Apărarea mediului și a fondului forestier prin dreptul penal”, coordonată de Augustin Lazăr și Mircea Duțu și apărută în 2016, și „Ministerul Public – istorie și perspective”, coordonată de Augustin Lazăr, Mircea Duțu și Ovidiu Predescu, ce a apărut în 2017.

Totodată, la eveniment va fi prezent și domnul procuror Daniel Oltean, din cadrul DIICOT – Serviciul teritorial Târgu Mureș, care a fost premiat în cadrul Galei UNITER ce s-a desfășurat recent la Alba Iulia pentru „Cea mai bună piesă românească a anului 2017”, piesă intitulată „50 de secunde” și care urmează să fie publicată la Editura UNITEXT a UNITER.

Sursa informației

Ministerul Public. Lansarea lucrării „Protecția juridică a patrimoniului cultural și natural” was last modified: mai 31st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter